Hvordan arbeider vi
- Vår tjeneste
- For kommuner
- Hvordan arbeider vi
En partner i endring
Å gjøre en medisineringsrobot til en del av konvensjonelle arbeidsmetoder for helsepersonell kreves det planlegging og styring av endringer. Evondos støtter deg gjennom hele denne prosessen og vi har positive erfaringer fra over 300 helseorganisasjoner i hele Norden.
" Jeg kan anbefale dem (andre kommuner) å ta steget. Ulike kommuner har ulike organisatoriske forutsetninger, men jeg er fornøyd med vår tilnærming sammen med primærhelsetjenesten. Da er selvsagt de klassiske problemstillingene av stor betydning, som tydelig informasjon innen organisasjonen og være åpen for dialog."
— Emil Forsberg er digitaliseringssjef for sosialtjenesten i Umeå kommune, Sverige.
En vellykket implementering
For å få en vellykket implementering må det identifiseres og tilpasses nøkkeltrinn som passer hver enkelt kunde. Siden den første implementeringen i 2017, har Evondos i dag utdelt titalls millioner doser og hatt over 500 vellykkede implementeringsprosjekter.
Vi støtter kundene våre fra den første implementeringsplanleggingen og underveis på reisen. Vi overvåker suksessen med implementeringen ved å bruke klare standarder (tjenestemoduler i bruk, doser tatt fra medisineringsroboten, funksjonsfeilrapporter) og tilbakemeldinger samlet inn fra helsepersonell og tjenestemottakere. De viktigste stadiene som gjelder for alle kunder er identifisert som:
En filosofi om kontinuerlig forbedring
Evondos-tjenesten ble CE-merket i 2014 og vi er i samsvar med den nye MDR-forskriften. Tjenesten har utviklet seg betraktelig gjennom årene og utviklingsarbeidet er en kontinuerlig prosess. De tekniske egneskapene til tjenesten forbedres og brukersystemet forenkles.
Under alle omstendigheter streber vi etter å alltid gi våre kunder en robust, pålitelig og brukervennlig medisindispenserings tjeneste.
Vil du vite mer?
Evondos sin medisinrobot er utviklet for å hjelpe tjenestemottakere med å ta riktig medisin til riktig tid, på en trygg måte i eget hjem.