Evondos Mini

Evondos Mini er en løsning for medisinbrukere som ønsker en enkel og lett, transportabel medisindispenser. Evondos Mini passer for personer med normal kognitiv evne. Evondos Mini kan benyttes som et frittstående produkt eller kobles til Evondos Fjernpleiesystem. Dette vil gjøre bruken av dispenseren synlig for helsepersonell og pårørende via internett.

Evondos Mini

Hvordan bruke Evondos Mini

Evondos Mini er en dispenser som er utviklet for å gi tjenestemottakeren riktig medisin til rett tid. I det den varsler om medisin trenger brukeren kun å trykke på det store, tydelige midtpartiet for å få ut medisinen. Evondos Mini trenger bare å programmeres med tidene for medisin, og medisinen gjøres dermed tilgjengelig for brukeren på det tidspunkt som er programmert inn. Bruken er intuitiv og krever minimalt med opplæring for tjenestemottakeren.

Dispenseren kan stilles inn med forskjellig volum på varslingstonen og tjenestemottakeren kan også varsles automatisk om medisintiden med SMS, taleoppringing og e-post. Dispenseren er svært lett å bringe med seg, og er trygg å bruke også på reise, selv om den skulle være plassert opp/ned eller på siden. Den er utført i høykvalitets plast og har en robust elektronikk og konstruksjon.

Dersom tjenestemottakeren vil vite når neste medisintid er, kan hun trykke på medisinknappen og tidspunktet for neste medisinering vises i displayet. Dispenseren lar medisinen være tilgjengelig for brukeren i tre timer, én time før programmert tid og to timer etter, før varsel sendes hjemmetjenesten og/eller andre man ønsker skal motta alarm. Varsler om medisin som ikke er tatt gis med SMS, taleoppringing og e-post. I timen før programmert tid vil ikke dispenseren gi varsel til brukeren, men displayet viser med medisineringsnummer at det er mulig å ta medisin.

EVONDOS MINI og EVONDOS® FJERNPLEIESYSTEM

Evondos Mini-dispenseren kan benyttes som et selvstendig produkt, som et supplement til Evondos E300 Multidosedispenser og også tilkoblet Evondos Fjernpleiesystem for fjernstyring, overvåking og alarmtjenester. Ved hjelp av Evondos Fjernpleiesystem kan hjemmetjenesten følge opp hvor godt personen etterlever legemiddelbehandlingen og sørge for at legemidlene tas på riktig tidspunkt.

EVONDOS MINI FORDELER

Lett og portabel

Vekt: 296 g
Størrelse: ø 120 x 132 x 60 mm

Sikker og trygg

Riktig medisin til rett tid

Låsbar og robust

Høykvalitets plast og  robust elektronikk

Interessert i vår tjeneste?

Kontakt oss på telefon +47 22 60 00 19
eller bruk skjemaet for å sende oss en epost:

7 + 3 =